Automate your Marketing
with Womplify




 
Dunia Keajaiban
Lilypie 3rd Birthday Pic
By: Aisya Sofea is growing

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Friday, 6-Feb-2009 07:43 Email | Share | | Bookmark
Bowling Membowling di Kluang

 
 
 
View all 13 photos...

Pasal boring takde apa nak buat time cuti CNY arituh
yan & adik-adik layan bowling kat bahau..
sampai 10 malam, bujang sekejab.. huhu

2 days later kami menjengah ke kluang johor pula
Best jugak jalan- jalan di kluang ni, jalan tak sibuk, shopping complex pun banyak
malamnyer kami main bowling lagi
muka pun dah naik bulat cam bola bowling

Thank you to Pak Unggal & Mak Unggal sekeluarga yang sudi melayan mesra kami
semasa di Kluang..


Thursday, 15-Jan-2009 06:28 Email | Share | | Bookmark
Testing Kamera Baru

cute la babykakak ni
beskal aicha
makan coklat lagi
View all 11 photos...
Dek kerana kebaikan hati orang yang mencuri kameraku
yang terdahulu, terpaksa-rela la diriku ini
membeli kamera baru @ lelong.com..
seperti biasa, model cilikku sedia beraksi... say cheese..


Wednesday, 31-Dec-2008 06:50 Email | Share | | Bookmark
Gedik Santai D'Kelantan

tunggu flight
songket beb
lawanya
View all 12 photos...
Punya la lama plan..beli tiket flight bulan 2 nak pegi bulan 12
Aktiviti gedik santai yan, kmai, kha & k.ana
ke kelantan @ kota bharu berjalan lancar

Paling sayu hati mengenangkan aisya
menangis + mengigau rindukan mamanya
tapi kuatkan semangat pasal dah lama plan dengan geng opis

Kami singgah ke pengkalan kubor, rantau panjang,
pasar siti khadijah, wakaf che yeh
barang mmg murah-murah..
tapi takleh la beli sesuka hati, budget terhad..
yang penting memang enjoy...
next year kemana kita yeeeee....





Thursday, 25-Dec-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
Aisya & Aquaria

shark
 
fish
View all 10 photos...




Masa cuti krismas takde plan kemana-mana..
jd bawak la anak dara kecil g tengok ikan kt aquaria..
excited betul dia


Thursday, 20-Nov-2008 12:00 Email | Share | | Bookmark
2nd Birthday celebration

puteri kesayangan
Nak potong kek !!!
ye ye potong kek
View all 14 photos...
Genap sudah 2 tahun buah hati kesayangan
Riang hati melihat si kecil membesar sihat & sempurna
Menjadi gadis kecil yang bijak dan menawan
Meskipun dijangkiti demam campak
Baby Kakak masih ligat bermain & bergelak ketawa

Sambutan ulangtahun ke 2 ini kecil- kecilan sahaja
dihadiri ahli keluarga terdekat
Namun, meriah dengan limpahan kasih sayang buat permata hati kami
Dan semoga diberkati allah sepanjang hayatnya.. Amin...



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016 | Powered by Womplify

ns4008464.ip-198-27-69.net